Sieraden van de Gene Keys

64 poorten naar zelfkennis - Gene Keys en Human Design

De sieraden van de Gene Keys zijn geïnspireerd op het stenenalfabet (Dream arc mineral index) van de Gene Keys. De meeste zijn met de hand gemaakt door mij (Anne Marie), maar een paar met rozenkwarts door Irene Sniekers. Ik heb veel gebruik gemaakt van gerecycled materiaal, maar de meeste stenen zijn nieuw.

Energie van edelstenen

hanger Drie-eenheid Saffier

Iedere steen draagt een specifieke energie, die op een subtiele manier een helend of stimulerend effect heeft. Dit ervoer ik toen ik in 2014 begon met het maken van sieraden. Ik stond toen regelmatig op kunstmarktjes en had interessante gesprekken met klanten, die zich intuïtief tot bepaalde stenen voelden aangetrokken. Het is interessant te ervaren dat ieder persoon zich tot een andere steen aangetrokken voelt. Toen ik in 2016 een maand in het Schotse Findhorn verbleef, ontmoette ik spirituele mensen, die door mij hun sieraden wilden laten maken, vanwege mijn geaarde en gevoelige energie. Op die plek ontdekte ik de Gene Keys, en later begreep ik dat Richard Rudd, de geestelijk vader van de Gene Keys de vibratie van edelstenen sterk ervoer en beschreef hoe verschillende edelstenen corresponderen met de 64 Gene Keys.

Hieronder vind je onze

Resultaat 1–40 van de 233 resultaten wordt getoond