Leveringsvoorwaarden en disclaimer

Verwerkingstijd
Meestal kan een sieraad dezelfde dag nog worden opgestuurd, mits het op voorraad is. In sommige gevallen moet er een extra exemplaar gemaakt worden of moeten er extra onderdelen besteld worden. Dan duurt het een of meerdere dagen langer voordat een sieraad kan worden opgestuurd. In het laatste geval zal de klant hiervan op de hoogte worden gehouden.

BTW
Op de sieraden zit een BTW van 21 %. Deze is al bij de prijs inbegrepen.

Retour van sieraden
Sieraden kunnen geretourneerd worden met terugstorting van het oorspronkelijke bedrag wanneer
– je contact met me opneemt binnen 14 dagen na ontvangst en aangeeft waarom je het product niet meer wilt.
– je het product binnen 30 dagen naar mij terugstuurt. De verzendkosten zijn voor de rekening van de klant. Wanneer het product niet in oorspronkelijke staat wordt geretourneerd, dan is de gebruiker hiervoor aansprakelijk en wordt het bedrag niet geretourneerd.
– maar nadat een bestelling is gedaan en betaald kan deze niet worden teruggedraaid.

– op maat gemaakte en gepersonaliseerde producten kunnen ook niet worden teruggenomen.

– Mocht er anderszins iets niet in orde zijn met de bestelling, neem dan a.u.b. contact met me op. (Zie onderaan deze pagina.)

Privacy
Tanfana handgemaakte creaties gebruikt de adres- en contactgegevens van klanten alleen om de bestellingen en facturen naartoe te sturen. Deze contactgegevensgegevens zullen niet gebruikt worden voor reclame doeleinden en zullen ook niet worden doorgegeven aan derden. De enige uitzondering hierop is de Belastingdienst, wanneer deze de boekhouding moet controleren.

Impressum

Tanfana handgemaakte creaties en 64 Poorten naar Zelfkennis

Eigenaar: Anne Marie de Haan (Johanna Maria Elisabeth Petronella)
Kwakkenbergweg 328
6571 GD Berg en Dal, Gelderland
Nederland

E-mail: organisatiebureau🐒tanfana.biz
Tel: 00-31-(0)24-7519228


Tanfana handgemaakte creaties is geregistreerd onder Organisatiebureau Tanfana

64 Poorten naar Zelfkennis – Gene Keys gids is geregistreerd onder Organisatiebureau Tanfana

KVK nummer: 09212665 0000 – BTW nummer: NL001873010B31

Bankgegevens: NL 23 ASNB 0781 3088 79

Disclaimer

De informatie over de werking van de mineralen is niet gebaseerd op de officiële medische wetenschap. De werking van mineralen is heel subtiel en kan nooit een vervanging zijn voor officiële medicijnen of officiële medische handelingen. Ons advies: Sluit nooit artsen en andere medici buiten, die een officiële opleiding hebben gevolgd. HET MEDISCHE ADVIES VAN ARTSEN STAAT ALTIJD BOVEN HET ADVIES DAT OP DEZE WEBSITE WORDT GEGEVEN. Wij zijn niet aansprakelijk voor de medische situatie van mensen, die sieraden op onze website hebben gekocht. De sieraden zijn niet schadelijk voor de gezondheid, mits deze als sieraad worden gebruikt.