Irene en Anne Marie

Deze website is een initiatief van Irene Sniekers en Anne Marie de Haan.

Anne Marie de Haan

Anne Marie maakt sieraden en is tekstschrijver. Zij houdt zich ook al sinds 1987 bezig met westerse, vedische, maya en chinese astrologie, feng shui, het enneagram, Human Design, lucide dromen en sjamanisme. Zij volgde de opleiding voor astrologie en innerlijke groei, kunstgeschiedenis en journalistiek. Van de Gene Keys volgde Anne Marie het Gouden Pad (activerings-, venus- en de parelreeks), de 7 Heilige Zegels, De Extases, Durf Goddelijk te zijn en het Delta Programma. Naast het schrijven over en vertalen van Gene Keys teksten, maakt zij sieraden en zeefdrukken die de Gene Keys als inspiratiebron hebben. Anne Marie is Gids van de Gene Keys Society. Bekijk ook de andere website van Anne Marie.

De meeste sieraden zijn gemaakt door Tanfana Handgemaakte Creaties van Anne Marie. Ze streeft ernaar om ze steeds duurzamer en natuurvriendelijker te produceren van gerecycled materiaal uit respect voor de natuur. De godin Tanfana stamt ook uit de voorchristelijke natuurgodsdiensten. Tanfana is de Godin van de oceanen en waterwegen. Zij werd vereerd in Nederland en Duitsland. Anne Marie voelt een verbondenheid met haar en een duidelijke oproep aan de mens om respectvoller met water, de rivieren, de zeeën, oceanen en de hypergevoelige bezielde wezens die daarin wonen, om te gaan. Zij gebruikt daarom zelf ook geen (of zo min mogelijk) chemische schoonmaakmiddelen. En daarom consumeert zij al jarenlang geen zeedieren of andere dierlijke producten meer.

Totemdieren en krachtdieren

Anne Marie over totemdieren: ` Veel dieren worden niet gezien en gerespecteerd door mensen. Het is voor veel mensen ook heel gewoon om ze gevangen te houden en te doden. Als kind voelde ik me al verbonden met dieren. Zo werd ik bijvoorbeeld boos, toen mijn vader rondlopende muizen in dodelijke vallen liet lopen. Ik at vroeger wel vlees, maar daar ben ik alweer een aantal jaren mee gestopt. Dieren hebben een eigen ziel en energie. Wanneer je ze als vrienden beschouwt, dan hebben ze veel waardevolle dingen te vertellen, wanneer je ze overdag of in je dromen tegenkomt.

Mensen vragen zich af wat hun totemdier is, maar je kunt er meerdere hebben. Kijk bijvoorbeeld naar de nummers in jouw Gene Keysprofiel of Human Design chart. Zoek dan op deze pagina, welke dieren erbij horen. Een grappig detail is, dat ik de 1ste Gene Key in mijn Gene Keys Star Pearl heb. En laat nou de 1ste Gene Key als totemvogel de haan zijn, net als mijn achternaam!

Irene Sniekers

Irene Sniekers

Irene is Human Design coach en regressie therapeut. Zij volgde de afgelopen jaren vele cursussen, opleidingen en workshops. Hierbij leerde zij steeds weer een stukje van zichzelf kennen. Door de verschillende methoden kwam ze laagje voor laagje dichter bij de kern. Zij ontdekte een enorme wijsheid van het Zelf, de kennis van het lichaam en de informatie waarmee we omringd zijn. De processen waar we doorheen gaan blijven haar boeien.

Irene volgde Soul Body Fusion, Trance Healing (1,2 en 3), Paramedisch en Psychosociaal Mediumschap. Tevens LuisterkindwerkerTouch of Matrix, Master Shambala MDH (Master Reiki), Chakra transformatie (Aquariusenergie) met Regressie en Human Design (Rave ABC en Rave Cartography) Lees hier ook het interview dat Anne Marie met Irene hield. Bekijk ook de website van Irene.