Neushoorn totemdier van de 38ste Gene Key

De energie van de 38ste Gene Key beweegt vanuit de Schaduw van Worsteling via de Gave van Volharding naar de Siddhi van Eer. De neushoorn is het totemdier van de 38ste Gene Key.

We kennen de neushoorn als het robuuste dier uit Afrika en Azië, waar je maar beter geen ruzie mee kunt krijgen. Hoe kan deze kolos nou een totemdier zijn van de spirituele Gene Keys? De 38ste Gene Key is namelijk in alle frequenties robuust en strijdvaardig. Wanneer je uit de Schaduwfequentie beweegt, hoef je alleen maar het juiste gevecht te vinden, en je hele ervaring met deze Gene Key verandert. De juiste gevechten zijn degenen waarbij je voor jezelf opkomt, inplaats van slachtoffer te blijven. Koppigheid is bijvoorbeeld een geweldige kwaliteit, wanneer je het gebruikt om een ​​krachtigere vijand te verslaan. Agressie kan worden gekanaliseerd naar een geschikte kracht of op specifieke tijden als een specifieke tactiek worden gebruikt. Zelfs doofheid kan geweldig zijn als je de negatieve propaganda van anderen moet verwijderen. Al deze eigenschappen komen samen in het woord Volharding, zegt Richard Rudd.

Symboliek

Van oudsher is de neushoorn het symbool voor oerwijsheid, maar ook voor humeurigheid. Mensen met de neushoornenergie genieten ervan om dingen in hun eentje te doen. Deze mensen hebben een zeer nauwe band met de oude wijsheid van de ziel. Ze hebben ook veel kennis om te delen over wat echt is en hoe ze moeten leven. Het zijn eenpitters die vaak uitblinken in hun vakgebied, omdat ze van hun vak houden en er helemaal voor gaan.

Dromen

Als je een neushoorn in je droom tegenkomt, dan wijst het dier je erop, dat je je doelen moet bereiken. Met andere woorden, accepteer geen “nee” als antwoord en laat je niet afleiden door obstakels. Maar wanneer de neushoorn in de droom jou aanvalt, betekent dit, dat je in je wakkere leven niet goed kunt onderscheiden wat echt is en wat niet. Je dendert over dingen heen, waardoor je je eigen ruiten ingooit.

Sjamanen en droompsychologen zien dieren als belangrijke symbolen, die ons vertellen over ons innerlijke landschap. Veel van die symbolen zijn universeel en komen voor in allerlei culturen over de aarde. Lees hier het uitgebreide vertaalde artikel over de dieren in relatie tot de Gene Keys van Richard Rudd.

Heike Owusu Indiaanse Symbolen