Lynx, totemdier van de 62ste Gene Key

Van 12 tot en met 18 juli 2020 staat de zon in de 62ste Gene Key. We ervaren dan de energie van de Schaduw van Intellect die via de Gave van Precisie naar de Siddhi van Onberispelijkheid beweegt. Het totemdier dat hierbij hoort is de Lynx.

De lynx is een katachtige, die woont in bergachtige streken en naaldbossen van Europa, Azië en Noord-Amerika. De meeste lynxen zijn solitair, hoewel ze soms groepsgewijs op jacht gaan. Lynxen jagen bij voorkeur vanuit een hinderlaag.

Symboliek

Indianen zien de lynx als de kenner van de vergeten geheimen. Mensen met lynxkracht, hebben een soort helderziendheid. Door innerlijke schouwing zien zij het ware zelf in anderen en ook hun eigen identiteit. Het zijn vaak professionele zieners, die hun inzichten tegen betaling prijsgeven. Wanneer je de gave van de 62ste Gene Key bezit, dan overstijg je het intellect en ben je net als een lynx in staat om de onzichtbare essentie van elk wezen te onderscheiden. Lynx staat voor intuïtie, luisteren en ontvangen van subtiele informatie, van de aura van wezens via het hogere bewustzijn en het communiceren via de innerlijke geest en taal.

Dromen

Wanneer je een lynx in je dromen tegenkomt, kan dat betekenen dat je een geheim met je meedraagt, waarvan je zelf niets weet. Volgens sommige droomuitleggers betekent een lynx in je droom dat er een complot tegen je wordt gesmeed. Ben je een vrouw, dan kan de lynx betekenen dat een andere vrouw jaloers op je is en jou als rivale zal bestrijden. Wanneer je droomt dat je zelf de lynx bent, dan moet je extra op je hoede zijn, volgens anderen. Wanneer je een rustige en vredige lynx tegenkomt, is dat een positief teken, want dan zal de rust wederkeren. Droomsymbolen liggen echter nooit vast. Je moet ze altijd interpreteren in combinatie met de andere symbolen en emoties die je in je droom tegenkomt. Je eigen gevoel is hierbij de belangrijkste leidraad.

De Gene Keys is een mix van verschillende spirituele en wetenschappelijke disciplines. Ook het wereldwijde sjamanisme biedt een schat aan wijsheden over dieren en hun symbolische waarden. Zo corresponderen deze waarden met de eigenschappen van de Gene Keys. Richard Rudd beschreef dit in de artikelen over de Droomboog. Lees hier meer over.

Dream Arc Totemanimal cursus
Meer info over de Dream Arc Totemanimalscursus van de Gene Keys