10 februari 2023 – Online ontmoeting met Grootmoeder SaSa – Zwaan van het Noorden

Dromen over het ontstaan van de Nieuwe Wereld

Live online bijeenkomst met Grootmoeder SaSa met gastheer Richard Rudd en gastvrouw Rosy Aronson grondleggers van het Dream Arc-programma.

De roos en de zwaan

Als kind besefte Grootmoeder Sasa al dat ze met speciale gaven als zieneres, dromer en genezer was geboren: “Ik wist dat ik op een dag de Grootmoeder zou ontmoeten met wie ik in de droomtijd altijd spirituele gesprekken had. Eindelijk kwam de dag dat ik Grootmoeder Nakai Breen (Roos van de Rivier) Cherokee medicijnvrouwen in Texas zou ontmoeten.” Grootmoeder Sasa heeft 20 jaar met haar doorgebracht. Grootmoeder Nakai Breen leerde haar zoeken naar en oefenen met de gaven waarmee ze geboren was en die ze zou gebruiken in het The Rose and The Swan Healing Centre. Hier doet zij individuele privésessies en groepscounseling. Daarnaast werkt zij met hoogbegaafde kinderen en volwassenen met hersentrauma. Grootmoeder Sasa is erkend hogepriesteres, genezeres en reist regelmatig door de Verenigde Staten en Canada om haar inzichten te delen, heilige ceremonies te leiden en te helpen bij genezing wanneer daarom wordt gevraagd. Lees meer over Grootmoeder Sasa.

Doe mee op 10 februari

Grootmoeder Sasa’s schat aan voorouderlijke wijsheid en openhartige tips is het perfecte tegengif voor het moderne leven en de turbulente maar transformerende tijden waarin we leven. Kom en luister, want haar overdracht is diepgaand en vervuld van de adem van profetie . Als inheemse oudste is grootmoeder SaSa het steunpunt van vele families en krachtige tradities.

Doe mee met dit krachtige evenement, en luister naar haar verbazingwekkende verhaal over de sterrenwezens en hun verbinding met de diepgegronde wijsheid van onze voorouders.

Richard Rudd en Rosy Aronson gaan met Grootmoeder Sasa in gesprek over:
– De kracht van dromen en het manifesteren ervan;
– De profetie van de toekomstige mens;
– Hoe je de hoogste frequenties aanboort terwijl je geaard blijft;
– Jezelf openstellen om voorouderlijke openbaringen te ontvangen;
– De transformerende kracht van het gezin.

De online bijeenkomst is gratis en open voor iedereen.

Wanneer: 10 februari om 21:00 uur (CET Nederlandse/Vlaamse tijd)
Het evenement wordt via Zoom gehouden en kan binnen 24 uur na het evenement opnieuw worden afgespeeld.

Klik hier voor gratis registratie

Lees hier meer over de totemdieren en de zwaan.