Vind je heilige bedrieger


Wij zijn de heilige bedriegers. Een haveloos stelletje zijn wij. We vinden het heerlijk om dingen op hun kop te zetten. We genieten van het onverwachte, van de verrassing, de schok, het oneerbiedige. Voor ons is niets heilig. We houden ervan om je te bespotten, niet om je met opzet pijn te doen, maar om je de omvang van je gehechtheid en je ernst te laten zien. Vind je heilige bedrieger.

We komen in vele vormen, sommige voor de hand liggend, sommige minder voor de hand liggend, maar we komen allemaal als vertegenwoordigers van de Grote Moeder. We komen niet noodzakelijkerwijs om jouw vreugde te vergroten of om je aan het lachen te maken. Het is een serieuze taak voor ons, om je in te wijden. Wanneer een van ons in je leven komt, is dat met het doel van inversie. Wij vertegenwoordigen de oppositie. Dus als je te ontspannen bent, komen we om de creatieve spanning in je leven te vergroten, en als je te gestrest bent, komen we om jou te vertragen.

Verkapte zegening

Trickster by Rosy Aronson
De afbeeldingen zijn gemaakt door Rosy Aronson

De wereld is vol met bedriegers, dieven, schurken en charlatans. We komen om jullie de waarheid achter de sluier te laten zien. Alle wezens en gedragingen hier zijn om ons te laten ontwaken. Wanneer je deze energie ontvangt, ben je in feite in de aanwezigheid van een verkapte zegening. Het is onze taak om jou te helpen deze zegening te zien en de oogst binnen te halen. Pas op voor ons, bedriegers, want als je ons binnenlaat, kunnen we chaos eroorzaken. Wij zijn de opschudders, je ‘aartsvijand’ en de kosmische grap in dierlijke vorm om jou te allen tijde van dienst te zijn.

Wil je meer weten over de Dream Arc totemdieren? Klik dan hier.

  • Meer over de totemdieren van de Gene Keys.