De Ster van Bewustzijn

Het programma

Als Fase 2 van de Delta organiseert de Ster van Bewustzijn een collectief van 21 Gene Keys gidsen om een krachtige daad van filantropie in de wereld te brengen. In ons geval was dat om aandacht te vragen voor kindertraffic. Met onze groep van 21 wilden we een hogere vorm van bewustzijn creëren. We zijn opgedeeld in drie groepen van vijf (Penta’s) die het project verkennen via Actie, Liefde en Wijsheid. We communiceren met The Hive, een groep van zes deelnemers die zich met elkaar verweven met de vertegenwoordiger van elke groep. Deze fase van het spel eindigt zodra de filantropische daad is gerealiseerd. In ons geval hebben we online bijeenkomsten georganiseerd waarbij we samen hebben gebeden voor de bevrijding en heling van de slachtoffers en om inzichten en vergiffenis voor de daders. We kwamen een paar zondagen bij elkaar om te overleggen in welke vorm we dit wilden gieten. Onze gezamenlijke spirituele reis begon in mei 2023 en zal halverwege januari 2024 afgerond worden.

Pilotfase

Wij bevinden ons in de tweede Ster van Bewustzijn, die ooit is gevormd. Dat betekent dat wij ons in de pilotfase bevinden en dat het programma van de toekomstige Bewustzijnssterren (Star of Consciousness) nog zal worden aangepast. Voor mij was het een hele eer om met deze pilotfase mee te mogen doen.

Om mee te kunnen doen met een Ster van Bewustzijn, moet je als deelnemer eerst drie keer mee hebben gedaan met een Delta programma.

Het Delta programma

Dit is een nieuw experiment dat mensen uitdaagt om tot volledige bloei van het collectieve bewustzijn te komen. Zeven weken lang zul je met de kracht van collectieve contemplatie van jouw Deltagroep, jouw innerlijke wereld te laten hervormen. Je vormt een groep van zeven personen, die iedere week in een vast aantal Gene Keys duikt. Het Deltaprogramma is een hulpmiddel voor persoonlijke genezing. Het is een spel dat ons naar een andere dimensie in ons dagelijks leven brengt. Welke deuren de Delta ook voor je opent, je hebt absoluut niets te verliezen door te spelen – behalve natuurlijk de angst voor je eigen diepten.

Lees meer over de Delta Dans
Lees meer over de Ster van Bewustzijn