Gene Keys Delta Gids

Vandaag heb ik weer een nieuwe mijlpaal behaald: het certificaat van de Gene Keys Delta Gids.

Een Delta Gids leidt Deltaprogramma’s. Dat is een groep van 7 mensen die het Deltaprogramma van de Gene Keys volgen. Tijdens de wekelijkse Delta bijeenkomsten bespreek je iedere week een andere Gene Key en hoe deze zich in jouw leven manifesteert. De Delta bestaat uit een ervaring van 8 weken en nodigt je uit om samen met zes andere spelers van over de hele wereld te contempleren. In de eerste drie rondes van 8 weken speelt persoonlijk karma steeds de hoofdrol. Daarna ben je klaar om met een groep van 21 mensen het energieniveau naar een hoger plan te tillen.

Lees hier meer over mijn ervaringen tijdens het Delta programma.

Lees hier meer over mijn ervaringen tijdens de Ster van Bewustzijn, het vervolgprogramma van de Delta.

In 2022 behaalde ik ook mijn algemene Gene Keys Gidscertificaat.

Gene Keys

Gene Keys zijn een synthese van verschillende geestelijke, spirituele en esoterische stromingen. Het heeft elementen uit astrologie, de Chinese I Tjing, de Joodse Kabbala en de Vedische chakraleer, als ook de astronomie, de kwantummechanica, de biochemie en de genetica.

De Gene Keys zijn een vervolg op de Human Design, waarbij niet alleen persoonlijke groei, maar ook spirituele ontwikkeling centraal staan. Wat de Gene Keys voor jou betekenen, kun je terugvinden in jouw persoonlijke hologenetische profiel.