Zeven Heilige Zegels en Zeven Engelen

Liefde is het einde van het Lijden

Het programma van de Zeven Heilige Zegels heeft mij meer in contact met de engelenenergie in mijzelf en buiten mijzelf. Het zijn de hoogste frequenties van het DNA, die subtiel hun invloed uitoefenen op het leven. Ik heb zelf 5 van de 7 Zegels in mijn persoonlijk profiel, dus deze vijf Engelen waren altijd al bij mij. Ik heb ze door dit programma wat beter mogen leren kennen.

Raphaël

Tobias en de engel, Andrea del Verrocchio
Tobias en de engel, Andrea del Verrocchio

Engelenenergie is overal, ook al ben je je er niet bewust van. Bewustzijn komt zodra het tijd is. Ik heb het afgelopen jaar vooral de engelenenergie van de 25ste Gene Key, de Universele Liefde mogen ervaren. Een jaar geleden zat ik nog volop in de terugkeer van mijn Chiron op de 25ste Gene Key. (link naar het artikel.) De Engel die bij de 25ste Gene Key hoort is Raphaël, van de Universele Liefde. Heel toevallig kwamen er inspirerende mensen op mijn pad, die allemaal hun zon exact op mijn Chiron op de 25.5 hebben staan. Met die mensen heb ik nog steeds regelmatig contact. Het zijn alledrie mensen die veel hebben geleden in hun leven, maar met een groot liefdevol hart.

In de Bijbelse Apocrieven staat een verhaal van Tobias en de Engel Raphaël. Het gaat over Tobias, een jongen die door een enorme vis werd opgegeten, maar werd gered door de Engel Raphaël, die hem verder begeleidde op zijn levensreis. Raphaël wordt al eeuwenlang vereerd als de beschermer tijdens moeilijke reizen, maar ook als genezer.

Gene Keys en de Engelen

Een prachtig programma, waarbij je meer in contact kunt komen met de engelenenergie in jezelf, is de Zeven Heilige Zegels. Bij elke zegel hoort een engel. Naast Raphaël bewaren Haniël, Khamaël, Michaël, Tsaphkiël, Gabriël en Tsadkiël de overige Zegels. De zeven zegels zijn gerelateerd aan de 40ste, 17de, 25ste, 43ste, 4de, 63ste en 22ste Gene Keys. Op poetische wijze leidt Richard Rudd je naar de verlichte kanten in jezelf, waarbij je geest de lichte kanten vanuit je innerlijke verdriet laat zien. Mij heeft het geholpen om te begrijpen en accepteren, dat het lijden een diepere betekenis heeft. Dat lijden leidt tot inzicht en persoonlijke en spirituele groei. Hierdoor ervaar ik dagelijks veel meer innerlijke rust, zeker in deze lastige coronatijd. Door regelmatig dit programma opnieuw te beluisteren, kom ik steeds dieper tot mijn verlichte kern.

In de Gene Keys kun je uit je persoonlijke profiel per Gene Key 3 frequentieniveaus onderscheiden. Het is niet zozeer dat je ‘kiest’ om vanuit de lage frequentie naar de Goddelijke frequentie te gaan, maar je leert te accepteren, dat de schaduw er is, zodat het ook makkelijker wordt om de Goddelijke kant ervan te ervaren.

Mystieke overdracht

Richard Rudd omschrijft zijn programma als de mystieke overdracht van genade. De zeven heilige zegels zijn een mystieke wijsheid met het primaire doel om het ontwaken van het hart te katalyseren. . Het is origineel, inspirerend, diepgaand en kan een grote troost voor ons zijn bij het omgaan met de vele uitdagingen van het leven. Het is geschikt voor alle niveaus. Er is ook een afzondelijk gedrukt boek beschikbaar. Het online portaal van de Zeven Heilige Zegels bevat:

  • 7 professionele beheerde audio-aanroepingen van de Engelen met contemplaties. (met muziek van Entheo en gesproken woord van Richard Rudd).
  • 7 “Evocation” videocolleges, live vanaf Cortes Island.
  • 10 extra video’s door Richard Rudd, met onder andere inspirerende persoonlijkheden, die de Zeven Heilige Zegels vertegenwoordigen.
  • Een schat aan informatie, dia’s en educatieve middelen voor jouw levensreis.

Meer weten of bestellen? Klik op de knop hieronder.

Aanmelden

Engelen zijn eveneens betrokken bij het stenenalfabet van de Gene Keys. Lees hier meer over.