Retraite met de jaguar in de Dream Arc – september 2023

Online programma van 3 maanden vanaf september 2023 met Richard Rudd & Rosy Aronson. Kom met ons mee op retraite met de jaguar, een innerlijke reis, vergroot je creativiteit, ontsluit je intuïtieve wijsheid en ontsluit de verbinding met de diepe voorouderlijke kracht van de aarde en haar wezens.

De Dream Arc helpt ons de symboliek van dieren in onze dromen en in ons dagelijks leven te integreren. Deze symboliek is universeel en wordt al eeuwenlang door sjamanen en mystici uit alle windstreken van de wereld geduid.

Wat is een online retraite en hoe werkt het?

De Dream Arc Retreat zoemt mee op de achtergrond van ons drukke leven, verbetert onze kijk op onze relaties en laat ons met compassie naar onze eigen uitdagende patronen kijken. Als deelnemer volg je onze krachtige online zelfstudiecursus (minimaal 15 minuten per dag of 2 uur per week, gedurende een periode van drie maanden), waarbij je deze wijsheid op speelse liefdevolle wijze integreert in je dagelijkse leven. Tegen het einde van deze reis zijn we getuige van grote positieve veranderingen in ons leven en onze relaties.

We bieden wekelijkse live-evenementen en inspiratiebronnen met rijke ervaringen voor diepe persoonlijke en collectieve contemplatie. De Dream Arc bereidt ons voor op een nieuwe wereld waarin je leven gevuld wordt met mystiek, waar elk wezen een levend symbool is van een goddelijke waarheid. Ontgrendel geheel nieuwe arena’s van passie, doel en visie in je leven. Ervaar welke dieren naar je toe komen, in je wakkere leven en in dromen, en ontcijfer hun krachtige boodschappen en betekenissen. Vergroot je besluitvorming en ontwikkel een diep vertrouwen in de stroom van gebeurtenissen in de wereld. Roei oude en diepgewortelde onbewuste angsten uit en confronteer voorouderlijk trauma met moed en mededogen. Leer navigeren door de verschillende niveaus van hersenfrequenties (bèta, alfa, theta, delta), het verbeteren van droomherinnering en het openen van nieuwe neurale paden.

Retraite met de jaguar in de Dream Arc - september 2023

Dit programma biedt:

  • levenslang volledige toegang tot de Dream Arc online cursus Creatief aanbod van honderden medewerkers, muzikanten en inheemse wijsheidsbewaarders The Dream Arc Codex;
  • de geheime betekenissen van 192 wezens;
  • live webinars en Q&A-sessies met Rosy Aronson en Richard Rudd;
  • live Dream Pod-sessies om te delen binnen een wereldwijde gemeenschap.

Meer weten? Klik op deze link.