Krachtplek kosmisch hartcentrum en de Ster van Bewustzijn

Wanneer je minimaal drie Delta rondes van het Gene Keys programma hebt gedaan, dan kun je meedoen met de Ster van Bewustzijn (Star of Consciousness), een programma waarbij je met 21 doorgewinterde Delta-reizigers een filantropisch project gaat ondersteunen. Ik ga engelenenergie kanaliseren bij krachtplek kosmisch hartcentrum en de Ster van Bewustzijn.

Ik ben momenteel bezig met de tweede Star of Consciousness, die er ooit is geweest. Dus onze groep van 21 personen wordt gezien als pioniers. En ons filantropisch project is ook zeer ongewoon, omdat we geen geld inzamelen om mensen in nood te helpen. We richten ons namelijk energetisch op kindertraffic.

Engelenenergie

Ik ga met mijn subgroep de Liefdespenta een energetische lichaams- en visualisatieoefening op een belangrijke energetische plek bij de Heilig Landstichting doen. Het heet het Kosmische Hartcentrum en is ontdekt door de bekende geomant Marko Pogacnik. De energie hier is zo sterk, dat via mij de engelenenergie van deze plek door de Ster van Bewustzijn kan stromen. De energie zal de gebeden van de Liefdespenta in het collectieve veld versterken. Ik zal de meditatieve oefening van Marko Pogacnik leiden bij het antieke Keltische kruis, waar de engelenenergie sterk aanwezig is.

Kosmisch Hartcentrum

Volgens Marko Pogacnik is het een plek die we met ons hart kunnen voelen en is het tempo verbonden met andere kosmische hartcentra in de wereld, zoals Vancouver Island, Venetië, de Akropolis en Mount Golgotha. Deze zijn belangrijk voor de vernieuwing van de levensenergie van dieren, mensen en landschappen en brengen de energiekrachten tussen hemel en aarde in evenwicht. Het is een bron van eeuwige liefde, die levenskracht geeft aan alle levende wezens. Het is echter geen energiestroom, maar een collectieve resonantie van waaruit elk hart zich kan openen en resoneren. Hoe meer wezens en mensen zich openstellen voor deze plek, hoe sterker het liefdesenergieveld wordt. De Heilig Landstichting is een plek waar engelenenergie in de aarde neerdaalt om het Kosmisch Hartcentrum te verlichten. Het is voelbaar in de hele buurt, waar ik ook woon en het middelpunt is de Heilig Landstichting. Dit energieveld was al zo sterk dat er in de 20e eeuw een prachtige basiliek is gebouwd. Op de begraafplaats zijn belangrijke energetisch uitgelichte punten, zoals het antieke Keltische kruis, waar engelenenergie de aarde instroomt.

Lees meer over het Delta Programma

Lees verder over mijn persoonlijke ervaringen tijdens de Ster van Bewustzijn