Juli – okt 2024 Dream arc retraite

met haantje de voorstekorting tot 6 mei

Online retraite van 3 maanden (15 juli – 14 oktober 2024)

  • Vergroot je creatieve potentieel en ontgrendel geheel nieuwe arena’s van passie, doel en visie in jouw leven
  • Zie welke dieren naar je toe komen, zowel in je wakkere leven als in je dromen, en ontcijfer hun krachtige boodschappen en betekenissen.
  • Verscherp je intuïtie als een laser, om de helderheid en besluitvorming te vergroten en een diep vertrouwen op te bouwen in de stroom van gebeurtenissen in de wereld.
  • Graaf oude en diepgewortelde onbewuste angsten uit en ga met moed en mededogen om met voorouderlijk trauma.
  • Leer navigeren door de verschillende niveaus van hersenfrequenties (bèta, alfa, theta, delta), waardoor je je dromen beter herinnert en nieuwe neurale paden opent.

Sluit je aan bij Richard Rudd, Rosy Aronson, Matthew Ashdown en een dorp vol gastbijdragers op een rijke en zeer unieke reis. De Dream Arc is transformerend en toch speels, ontworpen om je intuïtie te versterken en de uitdagingen van het leven met creativiteit en veelzijdigheid aan te gaan. Met wekelijkse live-evenementen en inspirerende bronnen bieden onze online retraites rijke ervaringen voor diepe persoonlijke en collectieve contemplatie.

Wat is een online retraite en hoe werkt het?

De Dream arc retraite zoemt mee op de achtergrond van ons drukke leven, verbetert onze kijk op onze relaties en laat ons met compassie naar onze eigen uitdagende patronen kijken. Als deelnemer volg je onze krachtige online zelfstudiecursus (minimaal 15 minuten per dag of 2 uur per week, gedurende een periode van drie maanden), waarbij je deze wijsheid op speelse liefdevolle wijze integreert in je dagelijkse leven. Tegen het einde van deze reis zijn we getuige van grote positieve veranderingen in ons leven en onze relaties.

Lees meer over de droomboog (Dream arc).

Lees hier meer over de betekenis van de haan.