4 februari 2024 basiscursus Living your design

Op 4 februari 2024 gaat de basiscursus Living Your Design van start. Deze wordt gegeven door de doorgewinterde Human Design expert Felicitas Driessen.

Het betreft een nieuwe reeks van 9 online lessen voor de LYD basiscursus. Dit is dé professionele basiscursus waarmee elke reis in het Human Design Systeem begint.

Wat is Human Design?

IHet Human Design systeem is een mix van de I’Ching, de westerse astrologie, de Indiase veda. Ook de Joodse kaballa, de moderne psychologie en de genetica zijn hierin verwerkt. Ra Uru Hu, de geestelijke vader van dit systeem kreeg in 1987 een mystieke ervaring met een stem. Deze gaf hem gedurende acht dagen de informatie door over de Human Design. Ra Uru Hu ontwierp daarop de Rave I’Ching, de basis van de Human Design en werkte deze uit. Veel mensen hebben zichzelf beter leren kennen met Human Design en begrijpen nu beter hoe wij van elkaar verschillen. Het biedt diepe inzichten in onze eigen psychologie en geeft strategische technieken om correcte beslissingen te maken. Lees meer.

In 1992 publiceerde Ra Uru Hu, de Canadees Alan Robert Krakower zijn boek ‘The Human Design System’, een holistisch zelfkennissysteem, Bij Human Design-analyse worden planeten weergegeven in kaart, die je kunt vergelijken met een horoscoop. Ra noemde dit een bodygraph. De bodygraph toont 64 poorten, gebaseerd op hexagrammen van de I Tjing in negen centra in het lichaam.

Ben je geïnteresseerd in de basiscursus Living your Design en wil je graag deelnemen? Klik voor meer informatie op deze link.

Startdatum: 4 februari 2024
Duur t/m 31 maart 2024
Op de zondagochtenden van 10.00 tot 12.00 uur.

Je kunt Felicitas Driessen ook een mailtje sturen: felicitasdriessen@hotmail.com, bellen 06-31780407 of via het contactformulier op haar website.