3 april Human Design opstellingen Lent

Op 3 april is er een Human Design opstellingen Lent. Windy van Essen en Marion Mulders organiseren dan de workshop ‘stap in je human design’.

Windy van Essen 13 maart Human Design opstellingen Lent

Ik heb zelf vorig jaar een paar keer meegedaan met familieopstellingen bij Windy en hier komen altijd zeer waardevolle inzichten uit het verleden naar boven. Soms heftig, soms ontroerend. Windy van Essen heeft een praktijk voor systemisch werk en vertelt hierover: “Al vroeg leerde het leven me anders te zien. In de kunst van het helpen ontdekte ik mijn kracht, maar ook mijn kwetsbaarheid. Het nodigde me uit tot zelfreflectie en innerlijk werk. Zo ervaarde ik iets voor mijn 30ste de kracht van opstellen. Dat opende veel nieuwe mogelijkheden in mijn leven. Ik nam steeds meer afstand van het zakelijke bedrijfsleven en verkende langzaam nieuwe paden. Alles kwam echt samen toen ik startte als systemisch begeleider.”

Marion Mulders 13 maart Human Design opstellingen Lent

Marion Mulders van MMXX. heeft ervaring met familieopstellingen en human designopstellingen. Zij werkte onder andere als fysiotherapeut, begeleider en coach vanuit een holistische visie, met ‘de mens achter het masker’ als basis, of het nu gaat om cliënten, patiënten, professionals of ondernemers.

Human Design opstelling

Je hebt je human design chart al eens bekeken en voelt een uitnodiging. Dan is dit een mooie, waardevolle stap naar meer zelfinzicht en bewustwording. Opstellingen kunnen daarin prachtig ondersteunen. Letterlijk maak je contact met je eigen design. Heel krachtig en ook heel mooi eenvoudig.

Human Design gaat over het verhelderen van ‘je ware zelf’ en het steeds dieper accepteren en naleven van wat je daarin ontdekt. Zie het als een experiment om te leren ‘hoe je soepel met ’t leven om kunt gaan’ en ‘begrijpelijk te krijgen wat voor jou goed (en minder goed) werkt’, bijv. in het benutten van potentieel en in relatie en communicatie met anderen.

Deze workshop inspireert en nodigt uit om jouw human design werkelijk te doorvoelen. Je maakt letterlijk een wandeling door jouw eigen design. Je voelt de verbinding met jouw ‘bedrading’, datgene dat jou zo uniek maakt. Jouw aura-type, autoriteit, jouw unieke energiestromen en kwaliteiten.

Tarief van deze workshop is €55,00. We zijn dankbaar dat we elkaar kunnen ontmoeten in de Dorpsschuur en onze ‘zijnskwaliteiten’ samen kunnen delen.

Je gaat geïnspireerd naar huis Je ontdekt hoe het is om op diepere laag te verbinden met jouw persoonlijke design, een unieke ervaring. We ontmoeten je graag op woensdagmiddag 13 maart van 12:15 tot 17:15.

Klik hier voor meer informatie. en opgave.

Klik hier voor meer Human Design en Gene Keys activiteiten.