6 februari 2024 Human Design relatiecafé

Met veel plezier nodigen we jou uit voor het Human Design Relatiecafé, op dinsdagavond 6 februari 2024 in het gezellige Human Design Huis aan de Reeuwijkse Plassen. Op deze avond gaan we diverse inzichten en handvatten vanuit Human Design t.a.v. relaties ervaren.

Je ontvangt bij de inloop vanaf 19 uur jouw geprinte ‘chart’. Om 19.30 uur starten we met een dynamische kennismaking en daarna verzorgt Jan Groot een korte inleiding over het onderwerp Human Design & Relaties. Vervolgens gaan we er oefeningen mee doen en experimenteren we met de aanwezige energie. Na afloop is er gelegenheid gezellig met elkaar na te praten onder het genot van een drankje/hapje. Het relatiecafé is leuk voor zowel de ervaren HD’er als voor de beginnende.

Voel je er voor om er bij te zijn, meld je dan aan via www.instituutvoorhumandesign.org of mail info@jacoliendekoning.nl / app 06 1203 3005. Bij aanmelding word je verzocht je geboortegegevens door te geven, zodat we jou een uitgeprinte ‘chart’ kunnen geven. De kosten zijn € 30, bij aanmelding te voldoen. Er is plaats voor 20 deelnemers.