2 en 3 februari Workshop Living Your Design

Wil je na een eerste kennismaking met Human Design er verder mee? Dan is de Living your Design workshop van harte aanbevolen, om echt aangezet te worden tot het leven van jouw Design. Op vrijdag 2 en zaterdag 3 februari 2024 kun je deze volgen bij ons in het Human Design Huis aan de Reeuwijkse Plassen. Je treft twee ervaren trainers, Nayla Nasra (Emotional Generator 6/2) en Jacolien de Koning (Milt Projector 3/5), die de krachten bundelen om jou een bijzonder waardevolle ervaring te bieden waar je daadwerkelijk mee verder kunt.

Voor meer informatie en aanmelden, zie www.instituutvoorhumandesign.org of mail info@jacoliendekoning.nl / app 06 1203 en 3005. IHDS gecertificeerd.

Heb je al eerder een LYD gevolgd en zou je dit nog wel eens willen beleven, dan ben je ook van harte welkom. Je ontvangt dan een korting.

Mocht je op 2 en 3 februari niet kunnen en/of prijs stellen op een-op-een begeleiding, dan bieden we de unieke mogelijkheid om op 5, 6, 7 of 8 februari een (eveneens gecertificeerde) Living your Design workshop te volgen, met een bij jou passende, eigen ‘Guide’. De tijden stemmen jullie samen af.

Welkom in het Human Design Huis!