Februari 2024 Activation sequence online retreat

Geef je nu op voor de Activation Sequence Online Retreat. Deze retraite is een geweldige kans voor nieuwkomers en terugkerende reizigers om gezamenlijk in de Gene Keys-leer te duiken.

Levende wijsheid

“De Gene Keys zijn levende wijsheid. Dit zijn lessen om in je dagelijkse leven op te nemen, te overdenken en toe te passen. Als je ze tot je laat doordringen, zullen je problemen één voor één beginnen weg te vallen, en zul je merken dat je een nieuw en helderder leven leidt.” Richard Rudd, grondlegger van de Gene Keys.

We gaan ons verdiepen in de mysteries en wonderen van jullie hogere doel. We gaan niet zomaar op retraite; we beginnen aan een odyssee van zelfverlichting. Deze is ontworpen om je schaduwen te transformeren, je gaven te activeren en je genialiteit in de wereld te ontketenen. Deze retraite begeleidt jou door onze bestverkochte Activation Sequence e-cursus. Het biedt live webinars, community calls en een ondersteunende online omgeving om de Gene Keys tot leven te brengen in jouw dagelijks leven.

Deze retraite wordt georganiseerd door ervaren Gene Keys-gidsen Mark Bentley, Anabel Vizcarra, Maria Hoffman en andere gene keys experts uit onze wereldwijde gemeenschap.

Vier maanden lang begeleidt ons team wekelijks 1500 mensen stap voor stap door de activeringsreeks in een veilige digitale omgeving. Hier kun je vragen stellen en ervaringen delen met je medereizigers in webinars, een privésessie en het groepsforum.

Lees meer en geef je hier op voor de viermaandelijkse retraite.

Wil je liever een persoonlijk consult in Nederland over jouw activeringsreeks (activation sequence), bekijk dan deze aanbieding.