5 februari 2024 Intensieve Duik in je Design

Heb je de basis cursussen in Human Design gevolgd, maar heb je het gevoel dat je het nog niet echt te pakken krijgt? Of heb je moeite met het volgen van je Strategie & Autoriteit? Dan kan dit echt iets voor jou zijn: de Intensive Duik in je Design. Het is een traject van 6 maanden, wat start met een inspirerende dag vol kennismakingen, ontmoetingen en ervaren! Op maandag 5 februari 2024 in het Human Design Huis aan de Reeuwijkse Plassen. Het wordt begeleid door de twee ervaren trainers/coaches Nayla (Emotionele Generator 6/2) en Jacolien (Milt Projector 3/5). De persoonlijke dag wordt opgevolgd door 6 online sessies, die afgestemd worden op jouw behoefte, proces en Design. Voor de een kan dat in de groep zijn, voor de ander kan een-op-een meer bekrachtigend zijn.

Nayla Nasra is sinds 2006 Living your Design Guide en werd in 2009 Human Design Analist en Guide Trainer, geïnitieerd door Ra Uru Hu en gecertificeerd vanuit de IHDS. Jacolien de Koning is sinds 2014 Living your Design Guide en gebruikt Human Design o.a. in haar werk als Vitaliteitscoach.

De Intensive ‘Duik diep in je Design’ is niet bedoeld voor mensen die zoeken naar een oppervlakkige en snelle oplossing. Het is voor degenen die echt klaar zijn om een diepgaande verschuiving in hun leven te ervaren.

Voor meer informatie en aanmelden, zie www.instituutvoorhumandesign.org of mail info@jacoliendekoning.nl / app 06 1203 en 3005.