De heerschappij van Pluto volgens Human Design: Poort 60

Pluto, de planeet van de transformatie, komt aan het einde van zijn cyclus in 2027. Deze startte in 1781, hoewel hij nog niet ontdekt was. Binnen de Human Design wordt deze planeet net als in de traditionele westerse astrologie gezien als de planeet van de grote transformaties.

Ra Uru Hu, geestelijk vader van de Human Design vindt het zielig, dat Pluto door de astronomen wordt weggezet als dwergplaneet, want de impact van deze planeet is in deze tijd enorm. “In feite leven we in een tijd die zo diep plutonisch is, dat we te maken hebben met een enorm potentieel voor onrust in onze manier van leven.” zegt hij.

1781 luidde de komst van het 9-gecentreerde wezen in en de transformatie van het zonnevlechtcentrum, de solar plexus, deze periode komt tot een eind in 2027.

In de onderstaande video (uit c.a. 2009) legt Ra Uru Hu uit, hoe deze veranderingen te zien zijn binnen de Human Design. Hij zegt onder andere dat Pluto zich momenteel in de 10de Poort bevindt, maar inmiddels bevindt Pluto zich alweer in de 60ste Poort, de Poort van Beperking in Steenbok.

Bekijk hier het hele verhaal over Pluto door Ra Uru Hu.