14 mei Live met Richard Rudd van de Gene Keys

Into the mystic

Maak nu 14 mei live kennis met Richard Rudd, de geestelijke vader van de Gene Keys tijdens het ‘Into the Mystic’ evenement.

Kom naar het live evenement in Colorado en ontmoet vele andere Gene Keys reizigers samen met Richard Rudd. Exploreer samen met hen de magische wortels van het universum. Er is geen voorkennis van de Gene Keys vereist. Breng een open geest en hart.

Geef je hier op voor het live evenement of volg het evenement online. Je ontvangt na afloop de opnamen. Klik hier voor meer informatie.

De Gene Keys zijn een synthese van astrologie, I’Ching, genetica, Human Design en wereldwijde spitituele stromingen. Het is een educatieve reis naar de fractale aard van het universum. En het verlichte begrip dat voortkomt uit een onderdompeling in zijn oneindige dimensies.

‘Into the Mystic’ is een dagworkshop met Gene Keys-oprichter, auteur en mysticus Richard Rudd. Hij verkent de magische wortels van het universum en introduceert een verbazingwekkende nieuwe spirituele technologie van persoonlijke en collectieve transformatie. Aan de hand van DNA toont hij de fundamentele patronen van ons hogere bewustzijn kunnen worden gewekt door diepe contemplatie op onze eigen ‘Gene Keys’. De onthulling van de Gene Keys wijst naar de ultieme technologie die in ons zit, in de wonderbaarlijke maar slapende hogere aspecten van ons lichaam. Het proces begint met het ontwaken van individuele genialiteit en breidt zich uit door ons hart en onze relaties. Uiteindelijk ontploft dit als een enorm wereldwijd ontwaken dat de komende eeuwen zal voortduren. Vervolgens zal dit proces onze aarde en al haar systemen transformeren.

Gene Keys

De mysticus en dichter Richard Rudd was een van de studenten van Ra Uru Hu in de jaren negentig. Hij ging in de leer bij diverse spirituele leraren en ondervond dat de spirituele lessen in de Human Design ontbraken. Rudd bedacht de Gene Keys. Hier krijgen studenten van het leven handvatten krijgen om zowel op persoonlijk als spiritueel vlak te groeien.

Klik hier voor het Into the Mystic evenement.

Klik hier, als je meer weten wilt over jouw persoonlijke hologenetische Gene Keys profiel.

Lees ook meer over het Stenenalfabet van de Gene Keys.