November 2022 tot april 2023 Transformeer relaties en liefde in de Venus retraite

met Richard Rudd & Tanmayo Lawson

Klaar voor de transformatie in liefde en relaties? Doe mee met de Diepe duik in de Venus-reeks virtuele retraite met Richard Rudd & Tanmayo Lawson.

Richard Rudd

Sluit je aan bij Richard Rudd, Tanmayo Lawson en onze Deep Dive gastheren en -vrouwen voor onze eerste virtuele Venus Retraite. Dit wordt een epische reis van zes maanden naar liefde, relaties en emotionele transformatie.
Deze retraite omvat wekelijkse live-evenementen en maandelijkse contemplatiethema’s, terwijl we samen stap voor stap door de Venusreeks reizen.

Wat houdt het in:

  • Maandelijkse contemplatiethema’s voor het verkennen van jouw Venus-reeks
  • Nieuwe live webinars en route-meditaties door Richard & Tanmayo
  • Live vraag-en-antwoordsessies met onze gastheren en -vrouwen.
  • Begeleide gemeenschapsgesprekken, dorpsforums en de live chatroom van Venus Cafe.
  • Toegang tot het onlangs bijgewerkte online programma Venus Reeks.
Tanmayo Lawson

Wanneer: Start 2 november 2020, virtuele retraite van 6 maanden
Kosten: $ 350, maar als je de online cursus Venus Reeks al hebt gedaan $ 250. Heb je een krappe beurs, dan is een gereduceerd tarief bespreekbaar tot 15 oktober.

Aanbevolen tijdsbesteding: 2 uur per week
Dit is een cursus voor gevorderden, bedoeld voor mensen met een diepe toewijding aan innerlijke en uiterlijke transformatie. De aanbevolen tijd is minimaal 2 uur per week.

De Venus Reeks is deel II van het Gouden Pad. Voordat je hieraan begint, moet je eerst deel I, de Activatie Reeks gedaan hebben. In de Activatie Reeks leer je namelijk wat jouw 4 belangrijkste bewuste en onbewuste kwaliteiten en schaduwkanten zijn. Met name je persoonlijke levensdoel (purpose) is hier van belang, omdat dit de verbindende trigger is om een relatie met een ander aan te gaan, niet alleen op liefdes gebied, maar ook met je familie, vrienden, werk en andere mensen.

Ben je echter klaar voor deel II de Venus Cyclus, dan kun je je inschrijven tot 30 oktober. Klik op de aanmeldknop voor meer informatie en/of om je aan te melden.

Lees het boek dat bij de Venusreeks hoort
Lees het boek dat bij de Venusreeks hoort