Live retraite met Richard Rudd

22 juni tot 5 oktober 2020 live retraite met Richard Rudd

Sluit je aan bij Richard Rudd, geestelijk vader van de Gene Keys, voor een virtuele retraite van vier maanden. Deze is gebaseerd op jouw persoonlijk profiel van de activeringsreeks. Deze live-serie nodigt je uit op een reis van zelfverlichting om jouw verborgen potentieel te ontgrendelen. Of je nu gloednieuw of al lang een GeneKeys-reiziger bent, dit is een unieke kans om samen met Richard zijn live lessen te volgen.

Activeringsreeks Gene Keys

Vier maanden op contemplatiereis

  • 4 nieuwe live webinars met Richard Rudd (herhalingen beschikbaar)
  • Begeleide ondersteuning door je activeringsreeks heen
  • Live groepsbijeenkomsten & spargroepjes.
  • Onbeperkt toegang tot alle lesmateriaal van de activeringsreeks.

Deep Dive into Genius geeft toegang tot een nieuw bijgewerkte activeringsreeks e-cursus. Als je de Gene Keys nog niet kent, bevat dit pakket alles wat je nodig hebt om aan je zelfverlichtende reis te beginnen. Als je de activeringsreeks al eerder hebt gedaan, dan kun je de virtuele retraite bestellen met een korting van $ 100. De Deep Dive is meer dan alleen een online cursus, je sluit een contract met jezelf om jouw innerlijke genie in de wereld te activeren. Als je het gevoel hebt, dat je staat te dralen op de drempel van een nieuw hoofdstuk van je leven, is dit een uitnodiging om je hogere doel volledig te omarmen. Je kunt tevens de stappen verduidelijken die je moet nemen om het in de realiteit neer te zetten.

Richard Rudd

Live webinars met Richard Rudd

Doe mee met de Virtual Retreat voor exclusieve toegang tot nieuwe livesessies met Gene Keys-oprichter, Richard Rudd. Een keer per maand begeleidt Richard jouw groep door nieuwe transmissies, meditaties en inzichten vanuit de leer van het Gouden Pad. Voor degenen die niet live aanwezig kunnen zijn, zijn alle webinars en bronnen van Richard beschikbaar voor herhaling. Deze webinars zijn een aanvulling op de originele videoserie van de Activeringsreeks die in de cursus is opgenomen.

De definitieve data en tijden tussen 22 juni en 5 oktober maken we nog bekend.

Of je nou nieuw bent met de Gene Keys of al langer een reiziger bent, deze nieuwe livesessies bieden hulpmiddelen en contemplaties om diep in de spirituele overdracht te duiken …

Groepsbijeenkomsten en spargroepjes

De hele maand door nodigen we de deelnemers uit voor verschillende online bijeenkomsten met anderen uit de Gene Keys-gemeenschap. Net zoals bij lokale studiegroepen of brainstormsessies tijdens een fysieke retraite, bieden deze oproepen een manier om ons overal ter wereld te verbinden. Hoewel het Gouden Pad een reis van zelfverlichting is, komt het geleerde tot leven in onze relaties en binnen de gemeenschap. Deze virtuele bijeenkomsten bieden een veilige plek voor kleine groepen cursisten om zich rond de lessen te verzamelen en om je eigen betekenissen uit je contemplaties uit te wisselen. Veel van onze cursisten vinden dat deze online uitwisselingen behoorlijk krachtig kunnen zijn. Gemeenschappelijke contemplatie kan een krachtige manier zijn om de impact van de Gene Keys in jouw dagelijks leven te vergroten.

Er zijn verschillende tijdzone-opties beschikbaar om communitybetrokkenheid te ondersteunen die passen bij jouw tijdschema. Vanwege de aard van deze oproepen, waarin we kwetsbare persoonlijke dingen delen, zullen we deze virtuele bijeenkomsten oproepen niet opnemen. Het volledige tijdschema van deze groepen maken we nog bekend.

Toegang tot educatief materiaal van de retraite

Wanneer je je registreert voor de Deep Dive into Genius, krijg je toegang tot alle bronnen die je nodig hebt om in de Gene Keys Activeringsreeks te duiken, zoals:
-Doorlopende toegang tot de online eCursus “Deel 1: Activeringsreeks. –Iedere maand voegen we nieuw materiaal toe als onderdeel van de Deep Dive.
-Je krijgt e-mailmeldingen en herinneringen voor live evenementen, herhalingen en toegevoegde bronnen.
-Alle video’s en bronnen kun je downloaden voor offline onderzoek via audiobestanden en transcripties.

Houd er rekening mee dat alle live webinars van Richard tijdens de virtuele retraite beschikbaar zijn via replay. Communityoproepen nemen we niet op en zijn niet beschikbaar na het live-evenement.