Supernova Human Design Event NL 2020

11-12 september Supernova Human Design Event

Het Supernova HD Event (NL) wordt een tweedaags evenement voor mensen die werken met en leven volgens het Human Design Systeem. Het is voor de professionele coaches, leraren, analisten, studenten en geïnteresseerden.

Voor professionals

Ongeveer 30 professionals, gecertificeerd via IHDS, komen bijeen op de eerste dag (vrijdag 11 september). In het traject voorafgaand aan het evenement krijgen professionals de mogelijkheid om iets in te brengen. Het programma zullen de organisatoren op interactieve wijze samenstellen, maar maar het is vooral een dag om collega’s te ontmoeten, elkaar te inspireren, te netwerken! Van daaruit gaan dingen ontstaan, wat correct is…het Human Design experiment in uitvoering.

Voor iedereen

De tweede dag (zaterdag 12 september) is voor iedereen toegankelijk. Ca 120 personen, professionals en studenten kunnen elkaar ontmoeten en leren over het Human Design Systeem. Het is geschikt voor iedereen die meer weer wil weten over zijn eigen design. Beginners maar ook mensen die al wat langer bezig zijn kunnen lezingen en workshops volgen. Zij die op zoek zijn naar specifieke informatie over het Human Design Systeem komen aan hun trekken.

Dit event biedt een unieke kans om gedurende één dag veel te leren van verschillende professionals. In plenaire sessies en workshops stemmen de professionals vraag en aanbod op elkaar af. We doen experimenten in aura met de verschillende energietypen. We wisselen ervaringen met strategie & autoriteit uit. Voor gevorderde deelnemers is er diepgaande informatie over het Primary Health System. We sluiten de dag af met een hapje en een drankje, en een feest waar de energie van gaat stromen… Supernova als het begin van een nieuw tijdperk, the nine-centered being op weg naar een nieuwe cyclus.

TICKETS & INFO INHOUDELIJK PROGRAMMA / SPREKERS / WORKSHOPS … VANAF APRIL

Georganiseerd door Barbara Le Noble. Meer info op: https://www.barlenoble.nl/human-design

Bekijk hier meer evenementen op gebied van Human Design en de Gene Keys.

Human Design The science of differentiation
The Definite Book of Human Design The Science of Differentiation