7Het Delta Programma

Het Delta Programma juni en juli 2020

Een verlicht spel van collectieve transformatie

Welkom bij Het Delta Programma, een nieuw experiment dat mensen uitdaagt om onze volgende grote evolutionaire stap te zetten – in de volle bloei van het collectieve bewustzijn! In deze virtuele retraite verzamelen spelers zich in groepen van zeven mensen en dansen ze gedurende zeven weken contemplatie door de Delta.

Virtuele retraite in 8 wekelijkse sessies – Toegang tot de Delta cursus met video’s, audio en teksten van Richard Rudd – Privé Delta groepsdiscussie forum op genekeys.com – Live deelcirkels begeleid door de Delta groep. – Wekelijkse herinneringen om je reis te ondersteunen.

Het Deltaprogramma biedt een online virtuele retraite gedurende 8 weken, inclusief een kennismakingssessie. Hierop kun je 7 weken lang je Delta ervaringen uitwisselen binnen jouw kleine groep. Met de aanmelding ga je de verplichting aan om elke sessie bij te wonen met jouw toegewezen groep. Elke livesessie vindt plaats op hetzelfde tijdstip en op dezelfde dag van de week, op basis van de gekozen vluchttijdoptie.

Welke deuren de Delta ook voor je opent, je hebt absoluut niets te verliezen door te spelen – behalve natuurlijk de angst voor je eigen onmetelijkheid.

aanmelden

Elke Deltagroep bestaat uit 7 individuele spelers en reist in een synchroon ritme tijdens de virtuele retraite. Hieronder staan ​​de volgende beschikbare Delta vluchttijdopties. Elke week heb je een gesprek met jouw Deltagroep op dezelfde tijd en dag die je tijdens de registratie kiest. Er zijn verschillende tijdzones beschikbaar om onze wereldwijde gemeenschap te ondersteunen. Wanneer je je registreert, vragen we om jouw inzet voor elk van de 8 wekelijkse sessies zo goed mogelijk te bevestigen. Tijdens wekelijkse deelcirkels zal er op dat moment een grote collectieve afstemming zijn over alle Delta-vluchten. Na de openingsafstemming kom je automatisch in een besloten groep met jouw eigen Delta groepje. Dit zijn elke week dezelfde zeven mensen. Je krijgt stapsgewijze instructies voor deelname aan de Delta. De leden van het Delta team zorgen voor de communicatie.

Eerstvolgende beschikbare vluchttijdopties

Periode 10 juni – 29 juli

Woensdag @ 8 uur UTC [1 uur PT / 4 uur ET / 9 uur BST / 18:00 uur AEST]

Woensdag om 14.00 uur UTC [07:00 uur PT / 10:00 uur ET / 15:00 uur BST / + 12 uur AEST (donderdag)] Woensdag om 19:00 UTC [12:00 uur PT / 15:00 uur ET / 20:00 uur BST / + 5 uur AEST (donderdag)]

Periode 14 juni – 2 augustus

Zondag om 8 uur UTC [1 uur PT / 4 uur ET / 9 uur BST / 18:00 uur AEST]

Zondag om 14.00 uur UTC [07:00 uur PT / 10:00 uur ET / 15:00 uur BST / + 00:00 uur AEST (ma))

Zondag @ 19:00 UTC [12:00 uur PT / 15:00 uur ET / 20:00 uur BST / + 5 uur AEST (ma))

De huidige registratieperiode eindigt op 3 juni om 00:00 UTC Extra Delta-vluchttijden worden binnen 4 – 8 weken aangekondigd

Over de cursus

Een deltagroep vormen

Na bevestiging van jouw inschrijving voor het Deltaprogramma word je in een groep van in totaal 7 deelnemers geplaatst. Dit wordt je Deltagroep en je reist met dezelfde mensen tijdens de 8 weken durende virtuele retraite. Wanneer je met een specifieke groep mensen wilt reizen, kun je tijdens de registratie de namen, e-mailadressen of gebruikersnamen van jouw favoriete Delta-groep vermelden. Het is het beste om af te stemmen met je vrienden en/of leden van de gemeenschap voordat je je registreert. Zo kunnen de deltacoördinatoren je op de juiste manier indelen bij een deltagroep. Door deel te nemen aan deze virtuele retraite, spreek je af om naar beste vermogen deel te nemen aan elk van de acht wekelijkse oproepen. Zoals bij een echte vlucht, moet je, zodra de deuren zijn gesloten, aan boord blijven totdat het vliegtuig op de bestemming landt!

Wekelijkse deelcirkels – videogesprekken

In deze virtuele retraite nemen jij en je Deltagroep elke week op dezelfde dag en tijd deel aan een live videogesprek om af te stemmen. Hier deel je je ervaringen met contemplatie en ben je getuige van de magie van collectieve contemplatie terwijl je danst door de zeven muzikale Gene Keys. Vanwege de aard van deze bijeenkomsten waarin je in kwetsbaarheid deelt en verbindt, zullen we deze virtuele bijeenkomsten niet opnemen of beschikbaar stellen voor herhaling. De Delta deelcirkels kun je betreden via de Zoom Video Conference-tool. Om deel te nemen aan deze gesprekken, moet je jezelf aanmelden voor een gratis zoomaccount en dit e-mailadres opgeven tijdens de registratie. Hierdoor kan ons Delta-team jouw privégroep elke week voorbereiden met de vooraf toegewezen ‘Breakout Group’-functie.

Privé groepsforums en berichten

Jouw Deltagroep heeft een eigen privéforum op genekeys.com, zodat je tijdens de virtuele retraite met elkaar in contact kunt komen. Naast de wekelijkse deelcirkel, heb je elke week een toegewezen ‘danspartner’ op basis van de geometrie van de Delta. We raden je ten zeerste aan contact te maken met je danspartner en gedurende de week een één-op-één gesprek te organiseren, om je contemplatie in deze harmonische paren te verdiepen. Je kunt het berichten- of forumsysteem van de website gebruiken om met elkaar in contact te komen en gratis tools zoals Zoom of WhatsApp gebruiken om live verbinding te maken. Het Deltaprogramma geeft je extra begeleiding om ervaringen te delen binnen je groep.

Bekijk hier meer evenementen