Gene Keys Festival 2020

Gene Keys Festival Bulgarije in 2020

Bekijk hier de overige evenementen

Er komt een wereldbijeenkomst van het Gene Keys Festival in Bulgarije in 2020, maar de precieze datum maken we nog bekend. Bulgarije is een prachtig land met zeven miljoen mensen aan de Zwarte Zee, in het zuidoosten van Europa tussen Roemenië, Turkije, Griekenland, Macedonië en Servië.

Internationale uitwisseling is essentieel voor onze Gene Keys-gemeenschap om sterke wereldwijde wortels te laten groeien. De lange doorlooptijd van het festival geeft ons allemaal een kans om te besparen op reiskosten en retraite-kosten. We hopen dat leden over de hele wereld zich geïnspireerd voelen om aanwezig te zijn.

We nodigen donateurs uit om de materiële kosten van festivalcreatie te ondersteunen. Wanneer de datum nadert zullen we ook een crowdfunder voor reisfondsen lanceren. Dit is om sommige leden te ondersteunen, die graag zouden willen deelnemen, maar wiens financiële omstandigheden hen anders zouden verhinderen.

We zullen informatie over het festival delen zodra we meer details weten, en onze Bulgaarse leden uitnodigen om ons te vertellen of er manieren zijn om hen op afstand te ondersteunen.

Houd deze pagina in de gaten voor updates.

Gene Keys: Unlocking the Higher Purpose Hidden in Your DNA by Richard Rudd