De psychologie van de I’Ching

De basis van Human Design en de Gene Keys

De I’Ching is een wereldberoemd orakel, dat al eeuwenlang door Chinese wijsgeren en edellieden geraadpleegd werd om belangrijke beslissingen te nemen. Tegenwoordig wordt de I’Ching nog door veel mensen hiervoor gebruikt.

Het Human Design systeem is een mix van de I’Ching, de westerse astrologie, de Indiase veda, de Joodse kaballa, de moderne psychologie en de genetica. Ra Uru Hu, de geestelijke vader van dit systeem kreeg in 1987 een mystieke ervaring met een stem gedurende acht dagen, die hem de informatie doorgaf over Human Design. Ra Uru Hu ontwierp daarop de Rave I’Ching, de basis van de Human Design, die hij in de jaren die daarop volgden uitwerkte. Veel mensen hebben zichzelf beter leren kennen met Human Design en begrijpen nu beter hoe mensen van elkaar verschillen. Het biedt diepe inzichten in onze eigen psychologie en geeft strategische technieken om correcte beslissingen te maken voor een makkelijker en bevredigender leven.

De mysticus en dichter Richard Rudd was een van de studenten van Ra Uru Hu in de jaren negentig. Hij ging naar diverse spirituele leraren in verschillende culturen en ondervond dat de spirituele inzichten in het Human Design systeem ontbraken. Hij ontwierp de Gene Keys, waarbij studenten van het leven handvatten krijgen om zowel op persoonlijk als spiritueel vlak te groeien.

Wil je meer weten over Human Design of de Gene Keys? Klik dan op een van de onderstaande links:

Officiële website van Human Design

Officiële website van de Gene Keys

Gene Keys: Unlocking the Higher Purpose Hidden in Your DNA by Richard Rudd
Gene Keys: Unlocking the Higher Purpose Hidden in Your DNA by Richard Rudd

Leave a Reply